minigardrob - Foglalás /*********************************************** * CSS Horizontal List Menu- by JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) * Menu interface credits: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/glossy-vertical-menu/ * This notice must stay intact for usage * Visit JavaScript Kit at http://www.javascriptkit.com/ for this script and 100s more ***********************************************/

Belépés/Regisztráció

 

Vendégkönyv


Beírt karakterek:
Maradt:Zsófi :
Kedves Ancsa! A hét közepén megérkeztek a ruhák. Nagyon tetszenek, nagy sikere van a gyerekeimnél. Köszönöm szépen (ismét :)): Zsófi

FOGLALÁS ÁTMENETILEG NEM LEHETSÉGES  !

A foglalás menete:

1. Foglalni csak beregisztrálás és egy érvényes rendelés leadását követően lehet.

 

2. A foglalás egyenértékű a megrendeléssel, csak a fizetést késleteted vele, ezért csak azokat a ruhákat foglald le amit ki is fizetsz a foglalás végén!

 

3. A kiválasztott ruha adatlapján (ahol a ruha teljes leírása is található) legalul található a LEFOGLALOM gomb, ennek megnyomásával lefoglalod a ruhát. És kész is vagy! :) Ugyanitt tudod lemondani illetve módosítani a foglalást (kivenni belőle termékeket), de csak az első termék lefoglalását követő 3 napon belül. Hozzátenni új ruhákat a foglalás végégi lehetséges.


4. A lefoglalt ruhákat maximum két hétig (14 napig) tartjuk fent részedre, ezalatt további ruhákat tudsz lefoglalni, de a két hét az első ruha lefoglalásától számolódik

5. Egyszerre maximum 10db ruhát foglalhatsz

6. A foglalt ruhákat megnézni a jobb oldali sávban a kosárnál, vagy a fiókban a foglalásaim linknél tudod, ott látod azt is hogy mennyi ruhát foglaltál le és látod hogy mikor jár le a foglalás.

7. Ha meg szeretnéd rendelni a ruhákat, akkor egyesével tedd be a kosárba őket a megrendelem gombbal és vidd végig a rendelést a már megszokott módon.


8. Néhány terméknél (tutyik, hálózsákok), technikai okokból nincs foglalás gomb. Ha ezt szeretnéd foglalni, azt emailban jelezd számunkra!

 

FONTOS, hogy a két hét leteltével a foglalásod automatikusan törlődik, ebben az esetben 30 napig nem tudsz újra foglalni!


FőoldalFőoldal

Hírek

VÉGKIÁRUÍTÁS (2019-09-30)

AKCIÓ !

30% - 40% -50% akció!


Minden hír

AKTUÁLIS AKCIÓK

VÉGKIÁRUSÍTÁS AMÍG A KÉSZLET TART! 30%-40%-50% KEDVEZMÉNY A NEM AKCIÓS TERMÉKEKRE HASZNÁLD A KUPONKÓDOT kupon : MGVÉG2019

Kosár  

(üres)