minigardrob - Ajánlási Kedvezmény /*********************************************** * CSS Horizontal List Menu- by JavaScript Kit (www.javascriptkit.com) * Menu interface credits: http://www.dynamicdrive.com/style/csslibrary/item/glossy-vertical-menu/ * This notice must stay intact for usage * Visit JavaScript Kit at http://www.javascriptkit.com/ for this script and 100s more ***********************************************/

Belépés/Regisztráció

 

Vendégkönyv


Beírt karakterek:
Maradt:Zsófi :
Kedves Ancsa! A hét közepén megérkeztek a ruhák. Nagyon tetszenek, nagy sikere van a gyerekeimnél. Köszönöm szépen (ismét :)): Zsófi

Ajánlási Kedvezmény

 

 

Szerezz magadnak és barátaidnak vásárlási kedvezményt!
Webshopunkat most lehetőséged van barátaidnak ajánlani. A fiókodból tudsz üzenetet küldeni számukra, ehhez csak a nevüket és email címüket kell megadnod. Ha valamelyikük elfogadja a meghívásodat, kap egy kedvezményes kupont, amit felhasználhat, akár már az első rendeléséhez.
Ha érvényes megrendelést tesz, te is kapsz egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupont, amit szintén szabadon felhasználhatsz rendelésedhez.
Természetesen ahány barátodat hívod meg sikeresen, annyi kupont kapsz!
Lepd meg ismerőseidet ezzel a remek lehetőséggel!

 

Szerezz magadnak és barátaidnak vásárlási kedvezményt!


Az Ajánlási Kedvezmény programunkkal regisztrált felhasználóinknak nyújtunk lehetőséget, hogy akár több kedvezményes kuponhoz is hozzájussanak. Ehhez nem kell mást tenni, mint webshopunkat barátaiknak ajánlani.

Ha valamelyikük elfogadja a meghívást és regisztrál, kap egy kedvezményes kupont, amit felhasználhat, akár már az első rendeléséhez. 

Ha érvényes megrendelést tesz, a meghívó fél is kap egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupont, amit szintén szabadon felhasználhat rendeléséhez.

Az ajánlási lehetőséget a fiókodban találhatod meg.


Természetesen ahány barát meghívása sikeres, annyi kupont adunk!


Regisztrálj, és lepd meg ismerőseidet is ezzel a remek lehetőséggel!

 

 


FőoldalFőoldal

Hírek

VÉGKIÁRUÍTÁS (2019-09-30)

AKCIÓ !

30% - 40% -50% akció!


Minden hír

AKTUÁLIS AKCIÓK

VÉGKIÁRUSÍTÁS AMÍG A KÉSZLET TART! 30%-40%-50% KEDVEZMÉNY A NEM AKCIÓS TERMÉKEKRE HASZNÁLD A KUPONKÓDOT kupon : MGVÉG2019

Kosár  

(üres)